Chaos Bye Bye! s-a născut din pasiune pentru organizare. Pentru noi organizarea înseamnă bucurie, claritate, creativitate, simplitate. Și ca orice lucru bun, ea trebuie să vină din interior, adică trebuie să te reprezinte pe tine - cu valorile, pasiunile și personalitatea ta. Împreună vom găsi un sistem care să te susțină și să fie ușor de menținut tocmai pentru că îți reflectă nevoile și obiectivele.

Simți că lucrurile te apasă?  Chiar dacă faci ordine, curând haosul apare din nou? Simți că nu mai ai loc pentru toate obiectele tale și nu ai mintea clară? Niciodată nu ai timp pentru a-ți pune hârtiile în ordine? Soluția este deja în tine. Trebuie doar scoasă la iveală. Și noi te vom ajuta să faci asta. Împreună vom identifica soluția de organizare potrivită ție și celor cu care împarți spațiul, iar apoi o vom implementa.

 

A fi organizat are mai puțin de-a face cu modul în care ‘arată’ spațiul în care trăiești sau lucrezi, ci mai degrabă cu cât este de funcțional. Aglomerarea de lucruri și dezordinea ne împovărează, indiferent dacă realizăm acest lucru sau nu. Ar trebui să păstrăm în spațiul nostru doar acele obiecte care funcționează și pe care le folosim și le îndrăgim.

Astăzi viața are un ritm rapid și complexitate. Oameni și locuri frumoase ne așteaptă să le descoperim. Pentru a ne bucura de toate acestea avem, însă, nevoie de timp și de o ‘structură’. De aceea convingerea noastră este că în zilele noastre organizarea a devenit un instrument cu adevărat important pentru găsirea armoniei și a echilibrului pentru tine și cei dragi.