Amenajarea locuințelor de închiriat este o altă pasiune de-a noastră. Ne place să creăm de la zero sau să transformăm spații, care să devină primitoare și funcționale.

Cu grijă la detalii, cu eficiență și atenție la buget, ne ocupăm de toate - de la concept la implementare, valorificând cu creativitate potențialul spațiului pe care îl pregătim.

 

'Fără Augustina/Chaos Bye Bye! nu am fi avut un apartament foarte frumos și confortabil mobilat, de închiriat. Noi suntem foarte ocupați și ne-ar fi fost imposibil să administrăm și să finalizăm acest proiect. Apartamentul ar fi rămas în continuare gol, iar banii noștri investiți aiurea. Totul a mers foarte ușor și rapid - am câștigat timp și scăpat de multe bătăi de cap. Augustina s-a ocupat de tot, de la concept până la managementul de proiect și de la achiziție până la 'hârțogăraie'. A fost absolut super și ar fi fantastic dacă și alte proiecte administrative ar avea soluții la fel de eficiente și plăcute. Mulțumim din nou!' Alina & Alexandru B.

Before
After